Meny

Flyttstädning

En väl genomförd flyttstädning gör att du slipper en mängd onödiga problem och irritationsmoment med hyresvärd eller efterkommande företag.

Vi går gemensamt med dig igenom hur flyttstädningen ska genomföras.

Det är viktigt att planera jobbet med flyttstädningen så att den kan genomföras på effektivaste och bästa sätt. Vilka områden behöver en rejäl tillsnyggning eftersom de är grovt nedsmutsade? Vilka områden kommer att renoveras eller byggas om och därför bara behöver en normal avstädning? Kommer alla rum att vara tillgängliga för flyttstädning samtidigt?

När flyttstädningen är slutförd skriver vi ett protokoll över hur flyttstädningen genomförts. Det protokollet kan ni sedan överlämna till den som tar över ansvaret av lokalen. De eventuella synpunkter som den nye brukaren har på flyttstädningen tar vi sedan hand om åt er, med protokollet som grund.

Vid en flyttstädning kan det förekomma att golv behöver renoveras eller behandlas. Vi har stor erfarenhet av golvvård i samband med flyttstädning.

Vid en flytt upptäcker man också ofta andra skavanker och förslitningsskador som uppstått under brukandet av kontoret. Vi har ett nätverk av hantverkare inom snickeri, VVS, El och andra områden som i samband med flytten under vår ledning kan utföra nödvändiga reparationer.

Vi kommer gärna och går igenom omfattningen av flyttstädningen tillsammans med dig. Vi lämnar då en fast kostnadsberäkning för din flyttstädning.

Rutavdrag

Vid Rutavdrag för privat personer blir

timpriset 195 kr inkl. moms vi beräknar kostnaden innan arbetet påbörjas.

Alternativ offert med fast pris.