Meny

Kontorsstädning

Vi arbetar med kontorsstädning hos små, mellanstora och stora företag, alla dagar i veckan, dag- eller kvällstid. Vi har krävande uppdragsgivare från den privata sidan, men också från statliga och kommunala företag. Vi har arbetat med kontorsstädning sedan 1986.

Vad ingår i vår kontorsstädning?

Vår kontorsstädning specificeras i detalj efter de behov och krav som våra uppdragsgivare har. Varje kontor har sina egna behov och förutsättningar. Vanligtvis går vi igenom behovet men uppdragsgivaren inför offertlämning. Sedan för vi en löpande diskussion om hur kontorsstädningen kan utvecklas. Det kan handla om att rationalisera en del moment eller att öka omfattningen av kontorsstädningen för att skapa en ännu bättre arbetsmiljö på kontoret.

Personlig kontorsstädning

Det är viktigt att det kontinuerligt är samma person som utför kontorsstädningen. Det är tryggt att veta att kontorsstädningen genomförs med kontinuerlig kvalité. Många ser våra kontorsstädare som en vän och extra medarbetare på kontoret. Ofta har varje kontorsstädning individuella krav och behov. En del vill t.ex. att utplacering av snittblommor ska ingå. Andra vill att kontorsstädningen skall inkludera skötsel av krukväxter. Eller att fruktskålarna hålls fräscha och kanske varieras med årstiderna. Då är det bra att arbetet även med de detaljerna sköts kontinuerligt av samma person.

Vad vill ni att det ska ingå i kontorsstädningen?

HÄR finner du exempel på en uppdragsbeskrivning för kontorsstädning.

Givetvis kompletterar vi och justerar omfattningen efter varje företags behov.

Rutavdrag

Vid Rutavdrag för privat perssoner blir

timpriset 195 kr inkl. moms vi beräknar kostnaden innan arbetet påbörjas.

Alternativ offert med fast pris.