Meny

Kontorsstädning Birkastan

Välj kontorsstädning Birkastan av hög kvalité

Kontorsstädning Birkastan

När ni är i behov av ett rutinerat städföretag som erbjuder kontorsstädning Birkastan av hög kvalité är det oss ni ska vända er till.

Sedan 1986 har vi på Andersson & Johansson erbjudit kontorsstädning till små, mellanstora och stora företag – under veckans alla dagar, både dag- och kvällstid. Under åren har vi haft många uppdragsgivare – från den privata sidan, samt statliga och kommunala företag – med höga krav. Med många års erfarenhet av många olika uppdrag vågar vi kalla oss för experter på kontorsstädning.
Varför? Låt oss berätta.

6 skäl till varför ni ska välja oss på Andersson & Johansson

Vi strävar efter slående resultat varje gång för nöjda och återkommande kunder.
Vi använder alltid vår egna utrustning när vi jobbar.
Vi arbetar med högt, personligt engagemang.
Vi håller vad vi lovar och utför kontorsstädning enligt samtliga överenskommelser.
Vi tar stor hänsyn till andra som kan vara i lokalerna när vi arbetar och gör vårt yttersta för att inte störa.
Vi har många års erfarenhet och vågar sticka ut hakan och kalla oss för experter när det kommer till kontorsstädning.

Vad som ingår i vår kontorsstädning Birkastan

Vad som ingår i vår kontorsstädning är en vanlig fråga vi får som beror på en rad faktorer. Beroende på behov och krav specificeras upplägget, vilket i sin tur även påverkar den slutgiltiga prislappen.
Alla kontor har såklart olika förutsättningar och innebär olika behov. Enligt vår rutin går vi alltid igenom de behov som finns och därefter kartläggs behoven innan vi slutligen lämnar en offert på arbetet. I nära dialog med er sker sedan kontinuerliga avstämningar gällande hur ni upplever kontorsstädningen och hur den eventuellt kan utvecklas för ännu bättre resultat. Det kan handla om allt från att öka omfattningen av kontorsstädningen, till att rationalisera vissa moment.

Kontakta oss

Vi vill gärna träffa er för att lyssna på era önskemål och behov och därefter komma med en kostnadsfri offert på önskat arbete. Kontakta oss för möte och fri offert!

E-post: info@andersson-johansson.com
Telefon: 08-652 71 71

OffertförfråganBesöksadress