Meny

Kontorsstädning Kungsholmen

Professionellt utförd kontorsstädning Kungsholmen

Kontorsstädning Kungsholmen

Är ni i behov av ett professionellt städföretag för kontorsstädning Kungsholmen? Då är det oss på Andersson & Johansson ni ska vända er till.

Sedan 1986 har vi arbetat med kontorsstädning hos små, mellanstora och stora företag – under veckans alla dagar, under både dag- och kvällstid. Vi har många krävande uppdragsgivare från den privata sidan, men även från statliga och kommunala företag.
Låt oss berätta mer om hur vi kan hjälpa er.

6 skäl att välja oss på Andersson & Johansson

Vi håller vad vi lovar och utför kontorsstädning enligt samtliga överenskommelser.
Vi strävar efter slående resultat varje gång för nöjda och återkommande kunder.
Vi arbetar med högt, personligt engagemang.
Vi använder alltid vår egna utrustning när vi jobbar.
Vi tar stor hänsyn till andra som kan vara i lokalerna när vi arbetar och gör vårt yttersta för att inte störa.
Vi har många års erfarenhet och vågar sticka ut hakan och kalla oss för experter när det kommer till kontorsstädning.

Vad ingår i vår kontorsstädning?

Vad som ingår i kontorsstädningen beror på en rad faktorer. Vårt upplägg för kontorsstädning Kungsholmen specificeras i detalj utefter de behov och krav som ni har, vilket påverkar den slutgiltiga prislappen.
Alla kontor har sina egna unika behov och förutsättningar. Enligt rutin går vi vanligen igenom behovet med uppdragsgivaren inför offertlämning. Därefter för vi en löpande dialog angående hur kontorsstädningen kan utvecklas. Det kan handla om allt från att rationalisera en del moment, till att öka omfattningen av kontorsstädningen för att skapa en ännu bättre arbetsmiljö på kontoret.

Personlig kontorsstädning utefter era behov

Vi ser en stor fördel med att kontorsstädningen sker kontinuerligt och utförs av samma person som utför den. Dels är det tryggt för er som uppdragsgivare att veta att kontorsstädningen genomförs enligt detta, men det gagnar också för att inget faller mellan stolarna och att ni får städning av hög kvalité.
Vi är högst angelägna om att ni ska känna er trygga med såväl resultatet, som vår personal. Därför tar vi hänsyn till samtliga delar. Många av våra uppdragsgivare ser våra kontorsstädare som en vän eller en extra medarbetare på kontoret. Ofta har varje kontorsstädning ndividuella krav och behov. Detta strävar vi alltid efter att bemöta.

 

Kontakta oss

Vi vill gärna träffa er för att lyssna på era önskemål och behov och därefter komma med en kostnadsfri offert på önskat arbete. Kontakta oss för möte och fri offert!

E-post: info@andersson-johansson.com
Telefon: 08-652 71 71

OffertförfråganBesöksadress