Meny

Kontorsstädning Norrmalm

Välj kontorsstädning i Birkastan av hög kvalité

Kontorsstädning Norrmalm

När ni är i behov av kontorsstädning på Norrmalm ska ni välja ett rutinerat städföretag. Det är där vi på Andersson & Johansson kommer in i bilden.

Sedan 1986 har vi erbjudit kontorsstädning till små, mellanstora och stora företag – under veckans alla dagar, dag- som kvällstid. Under dessa år har vi haft många uppdragsgivare – från den privata sidan, samt kommunala och statliga företag – som har haft höga krav. Med vår långa erfarenhet av varierande uppdrag vågar vi kalla oss för experter när det kommer till kontorsstädning.

6 anledningar till varför ni ska välja oss

Vi arbetar med högt, personligt engagemang.
Vi strävar efter slående resultat varje gång för nöjda och återkommande kunder.
Vi använder alltid vår egna utrustning när vi jobbar.
Vi tar stor hänsyn till andra som kan vara i lokalerna när vi arbetar och gör vårt yttersta för att inte störa.
Vi har många års erfarenhet och vågar sticka ut hakan och kalla oss för experter när det kommer till kontorsstädning.
Vi håller vad vi lovar och utför kontorsstädning enligt samtliga överenskommelser.

Vad som ingår i vår kontorsstädning på Norrmalm

En vanlig fråga som vi får är vad som ingår i kontorsstädningen. Detta beror på en rad faktorer och utefter de krav och behov som finns specificeras upplägget. Det påverkar i sin tur även den slutgiltiga kostnaden.
Alla kontor har såklart olika förutsättningar, vilket innebär varierade behov. Enligt rutin går vi alltid igenom de behov som finns för att därefter kartlägga de exakta behoven innan vi slutligen överlämnar en offert på arbetet. I nära och löpande dialog med er sker sedan regelbundna avstämningar angående hur ni upplever att kontorsstädningen går och hur ni eventuellt anser att den kan utvecklas för ännu bättre resultat.

Vill ni veta mer? Kontakta oss för mer information

Ni är hjärtligt välkomna att kontakta oss för ytterligare information om vår kontorsstädning på Norrmalm. Hör gärna av er och berätta om hur era behov ser ut, så svarar vi gladeligen på hur vi utefter dem kan hjälpa er på bästa sätt.
Vi ser fram emot att höra ifrån er.

Kontakta oss

Vi vill gärna träffa er för att lyssna på era önskemål och behov och därefter komma med en kostnadsfri offert på önskat arbete. Kontakta oss för möte och fri offert!

E-post: info@andersson-johansson.com
Telefon: 08-652 71 71

OffertförfråganBesöksadress