Meny

Kontorsstädning Stockholm

Välj kontorsstädning Birkastan av hög kvalité

Kontorsstädning Stockholm

När ni behöver hjälp med noggrann kontorsstädning Stockholm ska ni välja ett professionellt städföretag. Det är där vi på Andersson & Johansson kommer in i bilden.

Vi har sedan 1986 erbjudit kontorsstädning till små som stora företag – under veckans alla dagar, både dag- och kvällstid. Under dessa år har vi haft en rad uppdragsgivare – från den privata sidan, samt kommunala och statliga företag – som har ställt höga krav.
Låt oss berätta mer.

6 anledningar till varför ni ska välja oss

Vi arbetar med högt, personligt engagemang.
Vi strävar efter slående resultat varje gång för nöjda och återkommande kunder.
Vi använder alltid vår egna utrustning när vi jobbar.
Vi tar stor hänsyn till andra som kan vara i lokalerna när vi arbetar och gör vårt yttersta för att inte störa.
Vi håller vad vi lovar och utför kontorsstädning enligt samtliga överenskommelser.
Vi har många års erfarenhet och vågar sticka ut hakan och kalla oss för experter när det kommer till kontorsstädning.

Vad ingår i vår kontorsstädning Stockholm?

En återkommande fråga som vi får är vad som brukar ingå i kontorsstädningen. Detta beror på en rad faktorer och utefter den kravbild och de behov som finns specificeras ett skräddarsytt upplägg. Det i sin tur påverkar även det slutgiltiga priset.
Alla kontor har natuligtvis olika förutsättningar, vilket innebär olika behov. Enligt våra rutiner går vi alltid igenom de behov som finns för att därefter kartlägga de exakta behoven innan vi slutligen överlämnar offerten på arbetet. I nära dialog med er sker sedan löpande avstämningar angående hur ni upplever att kontorsstädningen känns och hur ni eventuellt anser att den skulle kunna utvecklas för ännu bättre resultat.

Personlig kontorsstädning med god service

Av erfarenhet vet vi att det finns stora fördelar med kontinuerlig kontorsstädning och att den utförs av samma personal. Vi är mycket angelägna om att ni ska känna er trygga och nöjda med såväl resultatet, som vår personal, och tar därför stor hänsyn till detta.

Många av våra uppdragsgivare ser våra kontorsstädare som en vän eller en extra medarbetare på kontoret, vilket vi ser som en fin kvittens på god service.

Vill ni veta mer? Kontakta oss för mer information
Ni är välkomna att kontakta oss för närmare information om vår kontorsstädning Stockholm. Hör gärna av er och berätta för oss om hur era behov ser ut, så svarar vi gärna på hur vi utefter dem kan hjälpa er på bästa möjliga sätt.
Vi ser fram emot att höra ifrån er.

Kontakta oss

Vi vill gärna träffa er för att lyssna på era önskemål och behov och därefter komma med en kostnadsfri offert på önskat arbete. Kontakta oss för möte och fri offert!

E-post: info@andersson-johansson.com
Telefon: 08-652 71 71

OffertförfråganBesöksadress