Meny

Trappstädning Birkastan

Ta hjälp ett professionellt städföretag vid trappstädning Birkastan

Trappstädning Birkastan

Är ni i behov av ett professionellt städföretag som kan hjälpa er med noggrann trappstädning Birkastan är det oss på Andersson & Johansson ni ska vända er till.

Med en ren och fräsch trappuppgång ökar trivseln för alla som delar den. En slarvigt städad trappuppgång kan å andra sidan ge upphov till onödig irritation och missnöje. Med oss får ni effektiv trappstädning som lever upp till höga krav. Är ni exempelvis en bostadsrättsförening, bostadsföretag, fastighetsförvaltare eller fastighetsägare som behöver hjälp kan vi hjälpa er. Låt oss berätta hur.

Vid trappstädning kan vi erbjuda följande:

Hisstädning
Golv
Speglar
Hissdörrar på in och utsida
Rengöring av hisspår på hissgolv

Trappstädning med ett skräddarsytt upplägg

Hur ofta vill ni att trappuppgången ska städas? Vill ni att trappstädningen ska genomföras under dagtid eller kvällstid? Kommer ni eventuellt att ha behov av extra trappstädning bland med kort varsel?
Beroende på vad våra uppdragsgivare har för önskemål, så brukar uppläggen se väldigt olika ut. Kort beskrivet, så ser vi självklart till att skräddarsy upplägget för trappstädningen helt enligt era behov. I samråd med er tar vi fram det bästa upplägget och ett schema för städningen.
Dessutom finns det en rad fördelar i att trappstädningen genomförs konsekvent och av samma person varje gång, vilket vi har tagit hänsyn till i vårt upplägg.

5 anledningar att välja oss på Andersson & Johansson

Vi strävar efter slående resultat varje gång för nöjda och återkommande kunder.
Vi arbetar med högt, personligt engagemang.
Vi använder alltid vår egna utrustning när vi jobbar.
Vi håller vad vi lovar och utför trappstädning enligt samtliga överenskommelser.
Vi tar stor hänsyn till andra som kan vara i lokalerna när vi arbetar och gör vårt yttersta för att inte störa.

Kontakta oss

Vi vill gärna träffa er för att lyssna på era önskemål och behov och därefter komma med en kostnadsfri offert på önskat arbete. Kontakta oss för möte och fri offert!

E-post: info@andersson-johansson.com
Telefon: 08-652 71 71

OffertförfråganBesöksadress