Meny

Trappstädning Brf

Ta hjälp av oss för noggrann trappstädning Brf

Trappstädning Brf

Om ni är i behov av ett städföretag som kan hjälpa er med noggrann trappstädning brf, så är det oss på Andersson & Johansson ni ska vända er till.

En trappuppgång som är ren och fräsch är nyckeln till ökad trivsel för alla som delar den. En slarvigt städad trappuppgång kan däremot ge upphov till onödig irritation och missnöje. Med oss får ni högkvalitativ trappstädning för som lever upp till höga krav. Så är ni exempelvis en bostadsrättsförening, bostadsföretag, fastighetsförvaltare eller fastighetsägare är vi städföretaget för er.
Låt oss berätta mer.

Vid trappstädning kan vi erbjuda följande:

Hisstädning

Golv

Speglar

Hissdörrar på in och utsida

Rengöring av hisspår på hissgolv

Trappstädning helt efter era behov

Vill ni att trappstädningen genomförs på dagen eller på kvällen? Hur ofta vill ni att den ska städas? Kommer ni ibland att ha behov av extra trappstädning med kort varsel?
Beroende på vad våra uppdragsgivare vill ha, så brukar lösningarna se olika ut. Av den anledningen ser vi givetvis till att skräddarsy upplägget för trappstädningen så att den passar just era behov. I samråd med er tar vi fram ett upplägg och ett schema för trappstädningen i Vasastan.

5 skäl att välja oss på Andersson & Johansson

Vi strävar efter slående resultat varje gång för nöjda och återkommande kunder.

Vi håller vad vi lovar och utför trappstädning enligt samtliga överenskommelser.

Vi arbetar med högt, personligt engagemang.

Vi använder alltid vår egna utrustning när vi jobbar.

Vi tar stor hänsyn till andra som kan vara i lokalerna när vi arbetar och gör vårt yttersta för att inte störa.

Vid önskemål kan vi även inkludera andra utrymmen som exempelvis tvättstugan, vindsområden, källargångar, soprummet och övriga biutrymmen i städningen.

Önskar ni ytterligare information gällande hur vi kan hjälpa er med trappstädning brf är ni välkomna att ta kontakt med oss. Vi berättar gärna mer om vårt erbjudande och hur vi kan bistå er på bästa sätt.

 

Kontakta oss

Vi vill gärna träffa er för att lyssna på era önskemål och behov och därefter komma med en kostnadsfri offert på önskat arbete. Kontakta oss för möte och fri offert!

E-post: info@andersson-johansson.com
Telefon: 08-652 71 71

OffertförfråganBesöksadress