Meny

Trappstädning Norrmalm

Anlita ett professionellt städföretag vid trappstädning Norrmalm

Trappstädning Norrmalm

Är ni på jakt efter ett professionellt städföretag som erbjuder noggrann trappstädning Norrmalm är det oss på Andersson & Johansson ni ska vända er till.

En slarvigt städad trappuppgång kan ge upphov till onödig irritation och missnöje hos dem som delar den. Men med en ren och fräsch trappuppgång ökar däremot trivsel för alla. Därför erbjuder vi effektiv och noggrann trappstädning som lever upp till höga krav.
Är ni exempelvis en bostadsrättsförening, bostadsföretag, fastighetsförvaltare eller fastighetsägare som behöver hjälp är vi städföretaget för er. Låt oss berätta hur vi kan hjälpa er.

Därför ska ni välja oss på Andersson & Johansson

Vi håller vad vi lovar och utför trappstädning enligt samtliga överenskommelser.
Vi strävar efter slående resultat varje gång för nöjda och återkommande kunder.
Vi arbetar med högt, personligt engagemang.
Vi använder alltid vår egna utrustning när vi jobbar.
Vi tar stor hänsyn till andra som kan vara i lokalerna när vi arbetar och gör vårt yttersta för att inte störa.
Vid önskemål kan vi även inkludera andra utrymmen som exempelvis tvättstugan, vindsområden, källargångar, soprummet och övriga biutrymmen i städningen.

Skräddarsytt upplägg för trappstädning

Beroende på vad våra uppdragsgivare har för behov och önskemål, så brukar uppläggen se olika ut. Kort beskrivet, så ser vi naturligtvis till att anpassa upplägget för trappstädningen på Norrmalm helt enligt era specifika behov.
I samråd med er tar vi fram ett optimalt upplägg och schema för städningen. Dessutom finns det en rad fördelar i att trappstädningen genomförs konsekvent samt av samma person varje gång, vilket vi tar hänsyn till.

Vid trappstädning kan vi erbjuda följande:

Hisstädning
Golv
Speglar
Hissdörrar på in och utsida
Rengöring av hisspår på hissgolv

Kontakta oss

Vi vill gärna träffa er för att lyssna på era önskemål och behov och därefter komma med en kostnadsfri offert på önskat arbete. Kontakta oss för möte och fri offert!

E-post: info@andersson-johansson.com
Telefon: 08-652 71 71

OffertförfråganBesöksadress