Meny

Trappstädning Östermalm

Ta hjälp av oss för noggrann trappstädning Östermalm

Trappstädning Östermalm

Söker ni efter ett professionellt städföretag som kan hjälpa er med effektiv trappstädning Östermalm, så är det oss på Andersson & Johansson ni ska vända er till.

En ren och fräsch trappuppgång är en nyckel till ökad trivsel för alla som delar den. En slarvigt städad trappuppgång å andra sidan kan däremot ge upphov till onödig irritation och missnöje. Med oss får ni högkvalitativ trappstädning som lever upp till höga krav. Är ni exempelvis en bostadsrättsförening, bostadsföretag, fastighetsförvaltare eller fastighetsägare som behöver hjälp med trappstädning är vi städföretaget för er.

Vid trappstädning kan vi erbjuda följande:

Hisstädning
Golv
Speglar
Hissdörrar på in och utsida
Rengöring av hisspår på hissgolv

Trappstädning med ett upplägg helt enligt era behov

Hur ofta vill ni att den ska städas? Vill ni att trappstädningen genomförs på dagen eller på kvällen? Kommer ni ibland att ha behov av extra trappstädning med kort varsel?
Allt beroende på vad våra uppdragsgivare vill ha, så brukar uppläggen se olika ut. Kort och gott, så ser vi givetvis till att skräddarsy upplägget för trappstädningen enligt just era behov. I samråd med er tar vi fram ett upplägg och ett schema.
Det finns även en rad fördelar i att trappstädningen genomförs konsekvent och av samma person varje gång, vilket vi har tagit hänsyn till i vårt upplägg.

5 anledningar att välja oss på Andersson & Johansson

Vi strävar efter slående resultat varje gång för nöjda och återkommande kunder.
Vi håller vad vi lovar och utför trappstädning enligt samtliga överenskommelser.
Vi arbetar med högt, personligt engagemang.
Vi använder alltid vår egna utrustning när vi jobbar.
Vi tar stor hänsyn till andra som kan vara i lokalerna när vi arbetar och gör vårt yttersta för att inte störa.

Kontakta oss

Vi vill gärna träffa er för att lyssna på era önskemål och behov och därefter komma med en kostnadsfri offert på önskat arbete. Kontakta oss för möte och fri offert!

E-post: info@andersson-johansson.com
Telefon: 08-652 71 71

OffertförfråganBesöksadress